Dessert & Cocktail te..

Syndige fristelser med god samvittighed

CR Magasin har testet de Nye te-varianter fra DM Skincare, nu får man ligepludselig lyst til te dagen lang..

Nu kan du nemlig nyde en fyldig cheesecake eller en forførende Piña Colada uden at bekymre dig om kalorier eller alkoholprocenter.
Danske DM Skincare lancerer til september fem nye te-varianter inspireret af fristende desserter og farverige cocktails. 

Med de nye teer kan du udskifte den kalorieholdige dessert eller alkoholiske cocktail med et smagfuldt alternativ, der kun indeholder max 4 kalorier pr. kop.

På dessertbordet nder du favoritter som Lemon Cheesecake Tea, Apple Crumble Pie Tea og Banana Cupcake Tea, mens cocktailbaren byder på Pinã Colada Tea og Margarita Strawberry Tea.

De lækre dessert-teer gør det muligt at servere en sund og smagfuld afslutning på en god middag, og de gør det nemt at vælge sundt, når lækkersulten melder sig i løbet af dagen eller aftenen. 

Med cocktail-teerne bliver hverdagen lidt mere festlig – særligt for dem som gerne vil undgå alkohol.

Du får med andre ord ren nydelse, som hverken sætter sig på sidebenene eller balancenerven.

Alle te-varianter er baseret på 100% naturlige ingredienser og med økologisk indhold – præcis som DM Skincares øvrige produkter.

Fristende dessert- og cocktail te er iøvrigt fyldt med sunde fordele

Banana Cupcake Tea

Den bløde, sydafrikanske rooibos-te i kombination med kakao, mandler og tørret banan giver smagen af fyldig banankage med chokolade.

Apple Crumble Pie Tea

Frugtte med æble, hasselnød, mandler og kanel frembringer duften og smagen af nybagt æbletærte. Kan nydes varm eller som en forfriskende iste.

Lemon Cheesecake med lakrids Tea

En kop af den friske frugtte med citronskal, hvid hibiscus, brombær og lakridsrod er som at sætte tænderne i den klassiske New York cheesecake.

Piña Colada Tea

Nyd den iskold som paraplydrink og lad den tropiske frugtte med ananas, kokos, hibiscus og hybenskal sende dine smagsløg til sydlige himmelstrøg.

Margarita Strawberry Tea

Med et mix af jordbær, appelsinskal og brombærblade er det muligt
at nyde smagen og duften af en forfriskende Strawberry Margarita. Serveres iskold – gerne i selskab med paraply, sugerør og stjernekaster.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.