Omega gjorde en STOR forskel til OL i Rio

Omega er ultimative ur brand i branchen..
Der er så meget sjæl i deres værker.

Og det er faktisk det ur mærke, der har været timing ved OL i årevis.

Sidste år var ingen undtagelse, legene fandt sted i Rio de Janeiro, Brasilien, fra 05-21 august , 2016. med mere end 10.000 atleter fra 205 lande vil udfylde for meget eftertragtede medaljer og anerkendelse i det sydamerikanske land .

Omega var de officielle tidtager af begivenheden – en rolle, de har haft 26 gange siden 1932 OL. Omega utrættelige forskning og udvikling i timing har givet nogle af de mest præcise timing i verden.

I året op til OL, byggede Omega nedtællingsurene rundt i Rio og planlagde sin timing på stedet. Omega stod også for et velgørenheds projekt.

Omega annoncerede sit partnerskab med Viva Rio, en brasiliansk non-profit organisation, der arbejder i sundhed, uddannelse, miljø og andre områder for at fremme en kultur af fred og social integration. Og sammen med Viva Rio, havde Omega udtænkt en samfund nedtælling, der involverede 12 ” social action ” projekter, som fandt sted i løbet af de 12 måneder før man startede OL i Rio d. 5 August 2016.

Programmet sigtede mod at styrke den pædagogiske og samfundsøkonomiske vækst i Rio ved at fokusere på børn og deres familier, i et forsøg på at give noget tilbage til værtsbyen og efterlade et varigt indtryk. Vi her på CR Magasin syntes det er et meget vigtigt budskab at dele, nogen gange er et ur ikke bare et ur..

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.