Gultenfri samt 100% Fairtrade Chokolade fra Sv. Michelsen

Det er en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere Sv. Michelsen Chokolade.
Dansk håndlavet kvalitetschokolade – produceret af de bedste råvarer siden 1933. Sv. Michelsen Chokolade forhandles i deres egne butikker, i specialbutikker over hele landet og i deres egen webshop.

Den seneste pressemeddelse fra Sv. Michelsen Chokolade, forklare at selv den dag i dag, er det stadig konditorhånden og de ultimativt bedste råvarer, Sv. Michelsen vægter højst.

Udover at fortrække rene ingredienser i chokoladen, handler Sv. Michelsen under det internationale Fairtrade Kakaoprogram. Desuden bruger Sv. Michelsen Chokolade udelukkende æg fra fritgående høns og alle produkterne er glutenfri.

For Sv. Michelsen betyder kvalitet alt, og alle produkter er nøje vurderet og lever op til Sv. Michelsen Chokolades høje krav.

Sv. Michelsens friske håndlavede chokolade bygger på traditioner og opskrifter fra fabrikkens start i 1933 kombineret med nye ideer og tiltag, der er prøvet af gennem årene. Alt er fremstillet i hånden på chokoladefabrikken i København, og alt efterlever Svend Michelsens vigtigste værdi ”Kvalitet over alt”. Det betyder, at der er taget stilling til hver en råvare, som anvendes i produktionen af chokoladen.

Mange af de mennesker, der arbejder på chokoladefabrikken, har været ansat i det dynamiske team gennem en lang årerække. Det er folk, der enten har en chocolatier- eller konditoruddannelse eller mennesker, der bare brænder for chokolade – og det er utroligt værdifuldt. For det medvirker til, at sikre kvaliteten i produkterne.

Sv. Michelsen Chokolade er fair. Som den første og foreløbig eneste chokoladeproducent i Danmark er alt Sv. Michelsens Chokolade handlet under det internationale Fairtrade Kakaoprogram.

Når du køber Sv. Michelsen Chokolade, giver du en hjælpende hånd til de kakaobønder, der lever af at dyrke kakao.

Når du køber chokoladen, giver du en hånd til de kakaobønder, der lever af at dyrke kakao. Bønderne får forbedret deres levevilkår og er garanteret en minimumspris på deres varer. De får også en Fairtrade bonus, som de kan anvende til at investere i modernisering af deres landbrug og til generelt at forbedre deres dyrknings-metoder.

Alt Sv. Michelsens chokolade handles under det internationale Fairtrade Kakaoprogram.

Glutenfree – Alle produkter er glutenfri.
Free range. Bruger udelukkende æg fra fritgående høns.

 

 

 

.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.