Queen Flowers

De blomster er det nemme og enkle valg, der gør en travl hverdag lettere..

Queen blomster har en fantastisk holdbarhed og kræver minimal pleje, hvilket gør dem ideelle til et hvert hjem.

Queen® producerer blomster af sorten kalanchoe og er verdens største producent af udelukkende kalanchoe, og det første blomsterbrand i verden. Det kan vi godt være lidt stolte af. 

Mange kender planten som en yderst holdbar potteplante, men Queen® har videreudviklet kalanchoe som afskårne blomster, hvilket betyder, at det nu er muligt at få den smukke holdbare blomst som en buket. 

De afskårne blomster har vundet adskillige priser og er blevet modtaget med stor anerkendelse og beundring i hele Europa.

De holder NATURLIGT længe, Queen® afskårne blomster er blomstrende sukkulenter, hvor vand naturligt oplagres i stilke og blade, og derfor holder de meget længere end andre blomster.

Queen’s afskårne blomster er et genialt koncept, hvor de har fokus på at blomsterne holder minimum 3 uger, og de giver garanti for 3 ugers blomstring.
Der ud over forbliver vandet i vasen klart og lugtfrit, så man behøver derfor ikke skifte vandet.
Der er ingen afskårne blomster på markedet er så nemme at passe og holder så længe, blomsterne er både smukke som enkelte stilke i slanke vaser såvel som i større buketter.
De findes i 6 forskellige farver, samt deres nyheds farver som bliver sat sammen i forskellige buketter man kan købe online, & få leveret til døren.

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.