Marienlyst Badehotel

Strandhotel Marienlysts historie byder på 155 års ubrudt hoteldrift, kongelige stamgæster og Danmarks smukkeste havudsigt.

Og betegnelsen som et nordsjællandsk symbol på det gode liv, stilfuld badeferie og kulturel nydelse er i rød tråd med virkeligheden.


I dag er Marienlyst Danmarks største og smukkeste strandhotel med spa, casino, restauranter og livekoncerter.  Du kan forvente gourmet mad på højt niveau, forkælelse og oplevelser på første række til havet. Overalt hvor du færdes, er det indrettet i en fransk lidt let sommer stil, som er en fryd for øjet.
Man føler sig hurtigt velkommen og ikke mindst hjemme, der er virkelig tid til ro, nydelse og fordybelse. Service er en høj standart efter at hotellet ligger i Danmark & mulighederne er mange, da de huser alt fra konferencer til fester med musik & dans. Eller blot bare en elegant middag for 2 serveret på kongeligt porcelæn og Margaux fra 67 i glasset. 

Marienlyst åbner Danmarks flotteste & mest attraktive Strandspa i starten af det nye år, hvor de byder indenfor til en verden af velvære og forkælelse som ingen andre kan tilbyde i Danmark, vi her på CR Magasin er meget spændt på at se det færdige resultat.

Vi er faktisk så spændt at vi har booket vores Nytårs aften, på det 4-stjernet hotel som ligger på kanten af Øresund.
Nytårs gæsterne har eftersine mulighed for at være de første gæster i det guddommelige Spa miljø. Så det kan jo næsten ikke blive en bedre start på 2018.

 

Traditionen tro er en Nytårsaften på Marienlyst helt efter bogen, masser af boblende champagne, Dronningens nytårstale, spændende nytårsmenu med vine ad libitum, hjemmebagt kransekage, stort fyrværkeri og musik fra nogen af danmarks bedste bands.
Hvad mere kan man drømme om sådan en aften. 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.