London feeling..

Rener er et moderne og tidsløst overtøjsmærke til kvinder med stil og sans for kvalitet.

CR Magasin har mødt den kreative skaber af Rener, der startede for halvandet år siden af Signe Christensen og hendes familie fra Aalborg. Hun fortæller at det har altid været et familie projektet, hvor alle byde ind med deres styrker og det gør en stor forskel, så hun  ikke skal sidde med alt ansvaret alene.

Den grundlæggende tanke for Rener er, at kvinder ikke skal gå på kompromis med deres personlige stil eller ønske om kvalitet for at få en jakke, som kan modstå vejret i Danmark.

De har gennem et samarbejde med en Italienske stofmølle, designet et eksklusivt materiale, som gør deres uld-styles både vind og vand resistente. I øvrigt er det den samme leverandør som laver stof til bla. Burberry & Max Mara.

Det har været vigtigt Rener at bygge på et etisk korrekt fundament & derfor foregår hele produktionen i EU.

Fabrikken ligger i Portugal og deres luksus materialer bliver produceret på en green energy mølle i Italien.

 

Om Signe Christensen:

Signe Christensen er designer og har uddannet sig på Margrethe skolen i København og der efter på London College of Fashion i London, hvor hun specialiserede sig i Fashion Sportswear.

Signe synes at der var et oplagt hul i markedet for et mærke som forener både de lækre materialer og det tekniske fra sports verdenen. Derfor blev Rener til et overtøjsmærke med en hero-style, som er en vand- og vindtæt trenchcoat i uld.

Stilen er klassisk, for de vil gerne, at deres kunder ser det som en investering at købe overtøj fra dem. De går ikke op i trends og sæsoner. For dem er det vigtigt at det holder og ser godt ud de næste mange år.

 

Kollektionen fra Rener:

Robe som den hedder er CR Magasin’s favorit,  det er en vand afvisende kimono.
En style med ekstra dybe lommer til kaffe koppen eller lomme lærken.

Løbe båndet på ryggen strammer ind i taljen uden at det har effekt på det flotte fald foran.

Anorak: Anorakken er vand afvisende, designet er inspireret af Audrey Hepburns stil og har 4 lommer og en lynlås på ryggen så den passer til alle kropstyper.

Kort wool: Deres version af en bomber jakke. Den er vand og vindtæt men stadig åndbar. Med en lækker uld uden er den fine jersey blevet smedet sammen med en membran, som har alle de tekniske enheder.

For ekstra bevægelighed er der læg i skulderne og løbebåndet i kanten af jakken kan kun strammes ind foran så det flotte fald bag på ikke kravler op.

Kort rubber: version af en bomber jakke. Den er vand og vindtæt men stadig åndbar. Den tekniske membran er smedet oven på en tynd fleece for ekstra varme.

For ekstra bevægelighed er der læg i skulderne og løbebåndet i kanten af jakken kan kun strammes ind foran så det flotte fald bag på ikke kravler op.

Trencher: Reners version af den klassiske Trenchcoat. Den er vand og vindtæt men stadig åndbar. Med en lækker uld uden på er den fine jersey blevet smedet sammen med en membran, som har alle de tekniske enheder.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.