SLYDE, appen der kommer til at slå Instagram & Snapchat.

 

Få ros for dit outfit & vind eksklusive gaver.


Jeps den er god nok, den nye app kan du blive rated fra 1 til 5 & vinde lækre gaver fra Gucci, Rolex og mange andre, der er ikke noget at sige til at drengene fra Mors fik 30.000 downloads efter den første måned.


CR Magasin har besøgt Mads og Peter der har startet den geniale trend, de er to brødre fra mors. De er hhv 26 og 23 år. Begge er vokset op i stille og rolige omgivelser i udkants Danmark. De har altid haft en drøm om at skabe noget stort, hvilket ikke går super godt i spænd med at være fra mors hvor janteloven er skrevet. Derfor flyttede de til Aalborg, hvor Mads har læst psykologi mens peter har læst erhvervsøkonomi.

I starten af 2017 kom de så på ideen til Slyde. Den kom efter at de havde spottet en meget stor trend på samtlige af de sociale medier. Nemlig rating trenden. De så hvordan mange unge mennesker ligger billeder op af sig selv, og beder om at få deres tøjstil ratet. Mads og Peter tænkte derfor at de ville lave en platform netop til dette. I September 2017 udgav de derfor appen Slyde, som allerede på den første uge fik 10.000 medlemmer. Efter en måned var tallet på 30.000 og stadig stigende.

Kigger man lidt på statistikkerne fra andre sociale medier, finder man at de tal faktisk er de samme som medier som Snapchat, da de startede. Det er jo som udgangspunkt dejligt med alle de downloads, dog viste det sig også at udvikle sig til et problem.
Slyde blev nemlig udgivet som et MVP (minimum viable product). Derfor havde appen svært ved at håndtere al den trafik, hvilket resulterede i nogle chrashes. Derfor er Slyde gået i gang med at optimere appen, som udkommer i en version 2.0 i December.

Om Slyde (som det er nu – version 1.0)

Slyde er en platform hvor folk kan få deres personlige stil vurderet. Man uploader et billede af sig selv i et outfit, hvor andre så kan ‘rate’ en fra 1-5 baseret på hvor cool et outfit de synes man har. Man signer op ved at uploade sit billede til en konkurrence, hvor den højest ratede vinder en lækker præmie. Præmierne er typisk highend varer fra Gucci, Offwhite, MQ Queen etc.

Om Slyde (2.0)

I denne version vil serveren kunne håndtere den store trafik. Derudover vil der være nye features. Hver bruger får sin egen profil, hvor man let har et overblik over hvilke outfits som folk rundt om i verden synes bedst om. Man har også mulighed for at give og modtage feedback i form af kommentarer.

 

CR Magasin glæder sig til at følge drengenes jagt på de sociale medier. Klik ind forbi Slyde & hent din app nu. Vi har spottet at de trækker en heldig vinder af et Rolex ur d. 23 December 2017. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.