My Designer Bag

De fleste kvinder har nok set Sex and the City, nu er det smarte koncept, vi først spottet i den kvindelige serie.  – Endelig kommet til Danmark.

Hvilken taske skal følge dig igennem tykt og tyndt denne sæson? Hvis du er på udkig efter en ny taske, der skal hænge trygt på din arm, får du her inspiration til, hvilken taskemodel du skal gå efter.

Modehuse som Louis Vuitton, Chanel, Mulberry og Gucci laver nye tasker, som vi savler over og drømmer om at få fingre i, hver sæson. Er du mere til de budgetvenlige udgaver, er der heldigvis også MANGE at vælge imellem.

Men nu er det slut med at drømme, hos My Designer Bag kan du leje dig til dine drømme, og skifte dem ud lige så tosset du vil, alt efter hvad der passer til dit outfit.

 

Følelsen af luksus. Kvalitet. Forkælelse. Følelsen af en lækker designertaske. We like. Og så behøver du kun én – hvilken er mon din favorit?
Hos My Designer Bag’s finder du high end brandet ”Saint Laurent der erklærer en ny form for moderne elegance med denne nye strukturerede læder skuldertaske med foldede hjørner. Den seneste taske som er landet hos My Designer Bag er allerede blevet udråbt som et kult-værdigt samlerobjekt og fanger den nye ånd i Saint Laurent modehuset.”

Der ud over finder man også en masse lækre nyheder fra Gucci, Dior, Chanel, Celiné & Louis Vuitton hos My Designer Bag. 

Læs meget mere HER

Priserne starter fra 300kr pr taske. 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.