Hum’s Slippers – All day Slippers

Store modehuse som Louis Vuitton, Dior, Prada og Victoria Beckham er alle flittige bruger af sociale medier som Facebook og i høj grad Instagram.

Og det er ikke uden grund. Med den kun øgede digitalisering af verden, er det essentielt at være first mover som modeskaber og nå ud til folk hurtigst muligt.

Vi her på magasinet har spottet et lækkert unikt sko brand, vi alle burde have i vores sko samling.. Hvem kan ikke bruge bløde og behagelige All-day slippers, i eksklusive mønstre, skarpe illustrationer og varme farver, der blander det klassiske look til noget lidt mere lunefuldt men stadig stillet.

Det svenske brand gør store frem skridt på de sociale medier, og har fat i noget der minder mest af alt om en stigende trend. De brander sig på at designe hussko og tøfler til kvinder. Som går lige så godt med en lat espresso på balkonen, som til aftensmad og cocktails med vennerne. De stræber efter at få dig til at føle sig afslappet og stilfuldt hele dagen – uanset situationen, humør eller daglige opgaver. God morgen – god dag – god aften ! All day Slippers. 

Vi kan næsten ikke vente til at det bliver sommer & her følger dine Hum’s med dig..
Så snart solen titter frem kan vi have tendens til at hoppe direkte i sommertøjet, men vi må ikke glemme det smukke forår, der giver fantastiske muligheder for at klæde sig sommerligt og stadig stilet. Temperaturen er ikke helt i top endnu, så det gælder ikke om at klæde sig så let som muligt, og der for er Hum’s loafers design et must til foråret. Da man stadig kan bære en farverig sok i de åbne All-day slippers.

 

Vi glæder os meget til at følge Hum’s udvikling & det bliver spændende at se deres kommende kollektion. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.