Vintage ure er i rivende udvikling.

 

En sund investering for livet!

 

CR Magasin har spottet Nordjyllands mest attraktive Vintage forhandler.

Butikken er ikke kun i besiddelse af helt gamle vintage ure, men også let brugte ure fra brands som fx. Rolex, Omega, TAG Heuer & Breitling.Klitgaard vil gerne være en god inspirationskilde til alle som er interesseret i ure og smykker. Mange ser det som Aalborgs førende ur butik, men det der er svært at spotte, er at de faktisk også er super skarp på deres salg af VINTAGE ure. Som trender ret intens lige i øjeblikket. 

Deres vores butik på Bispensgade 13 i Aalborg fører et af de største udvalg af mærkevarer i urbranchen.

Uanset om ønsket er et trendy modeur eller et kompliceret eksklusivt ur, vil de altid have flere mærker og mange modeller at vælge imellem.

Urmager værksted
I forretningen er der også et tilhørende urmager værksted, placeret lige bagved disken. Hele forretningen har netop gennemgået en stor renovering. Urmager værkstedet er i den forbindelse udvidet til dobbelt størrelse, og der er dermed kommet endnu mere fokus på denne del af forretningen. Værkstedet udfører både reparationer og tilpasninger, og hos Klitgaard er man altid sikker på, at få en kyndig vejledning omkring det ur man har investeret i.

Urmager værkstedet har opnået en speciel tilladelse fra firmaerne Rolex og Omega til at arbejde med disse ure i værkstedet. Især med disse to mærker er det en svær tilladelse at få. Urmagerne hos Klitgaard er derfor ofte på kurser i blandt andet Schweiz og København, for hele tiden at være ’up to date’ med de nyeste teknikker.

Ure for alle
Hos Klitgaard er filosofien at være den bedste sparringspartner for alle i Nordjylland, som har en interesse for ure.

Det er derfor ret tydeligt, at kundekredsen hos Klitgaard er meget bred. Her kan man få alt, lige fra børneure til ure som også er en investering. Dyre ure stiger ofte i værdi. Hvis der er tale om en sjælden model, er der efter 20-30 år måske en mulighed for at tjene på sit ur.

I 20 år har Kenneth nu beskæftiget sig med ure, og han har stadig den samme passion for branchen, som da han startede. Målet er det samme, som da han overtog forretningen i 2003.

“Vi vil have det største og bredeste udvalg i ure, uanset om kunden er ude efter et godt billigt ur, et designerur, eller et mere eksklusivt individuelt ur til den kræsne kunde. Samtidig er det også vigtigt, at vores værksted har de højeste kompetencer, det bedste udstyr og et godt arbejdsmiljø, så vi kan servicere de ure vi sælger. Vi vil være den bedste urmager forretning i provinsen”

 

Vi her på CR er vilde med Kenneths fine ur butik & nyder at følge med butikkens inspirerende sociale medier.

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.