Forår i Paris

HOTEL RITZ I PARIS ER GENÅBNET EFTER STOR RENOVERING.

 

Det ikoniske Hotel Ritz i Paris, hvor designeren Coco Chanel havde fast bolig, er genåbnet efter en stor renovation. Se de fantastiske værelser, de overdådige restauranter og den nye Chanel-spa her.

DET IKONISKE HOTEL RITZ I PARIS ER IKKE LÆNGERE, HVAD DET HAR VÆRET

Hotellet, hvor Gabrielle ’Coco’ Chanel boede fast, er nemlig blevet renoveret fra kælder til kvist. Men i ånd med hotellets tidligere gæster, fx Coco Chanel, og også forfatter F. Scott Fitzgerald, skuespiller Charlie Chaplin og operastjernen Maria Callas.

Flere af suiterne på hotellet er opkaldt og inspireret af hotellets tidligere stjernegæster. Du kan altså sove i en Chanel-seng, eller på Chopin-, Mansart- eller Proust-suiten opkaldt efter henholdsvis komponisten, arkitekten og forfatteren af de tre navne.
Hotel Ritz har også renoveret spaen, men i samarbejde med modehuset Chanel. Derfor er spaens æstetiske udtryk chanelsk, mens produkterne og behandlingerne rent faktisk er fra Chanel.
Vi her på CR Magasin ligger turen forbi Ritz, til en hyggelig frokost i April, og vi glæder os meget til at se det smukke ikoniske ny renoveret Hotel, pakket godt ind i forårs fornemmelser.

 

 

Inspirations kilde: In.dk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.