Dom Perignon Rosé Vintage

I denne måned, har CR Magasin valgt at præsentere Dom Perignon Rosé Vintage 2004 for jer, da den har en helt unik plads i hjertet på Champagne elsker. Vi syntes absolut at det er en Champagne i verdens klasse.

Dom Perignon Rose er uden tvivl juvelen hos Dom Perignon. Da den kun fremstilles i år med eksceptionelt gode forhold og lagres i mindst 8 år i kældrene. Derfor er Dom Perignon Rose indbegrebet af luksus og et symbol på uimodståelig forførelse og sensualitet.

Den er dyrket på druerne 30% Chardonnay & 70% Pinot Noir.. Kan varmt anbefales til Fisk & Skaldyr. Vejeledene Pris: 2095,- Og skulle man være så heldig at kunne få fat i Dom Perignon Rosé 2003 Limited Edition af Jeff Koons, som er en lækker box med Bobler & balloner vil ens oplevelse være det ultimative.

Og til dem der ikke kender Jeff Koons, er han en stor Amerikansk kunstner som bla. I 2013 solgtes én af hans Balloon Dogs på auktion i New York for 58,5 millioner dollars.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.