Beo Play E8

Beo Play har udvidet sin udvikling af øretelefoner, ved lanceringen af ​​mærkeets første virkelig trådløse øretelefoner, Beoplay E8.
Beoplay E8 udviser mere end 90 års ekspertise inden for lyd og design og udviser enkelhed og stil, samtidig med at den leverer branchens førende lyd, en sømløs lytteoplevelse på farten og et design i premium materialer, der forbliver i hjertet af Bang & Olufsen arv .

Jakob Wagner  er en af Skandinaviens førende designere kendt for sit karakteristiske landskab af form drevet af et forsøg på at finde den rette balance mellem modstående elementer som maskulin / feminin, statisk / dynamisk eller symmetrisk / asymmetrisk. Wagners enkle, men sofistikerede design fanger essensen af et produkt i en minimalistisk, poetisk og legesyg løsning. Hans design tilgang er kendetegnet ved et stærkt fokus på detaljer, en høj grad af nysgerrighed og en stærk forståelse af brugeroplevelser i et tidløst og afbalanceret designudtryk.

Jacob Wagner har også designet Beoplay H2, H3, E4, H5, H6, H7, H8, A6 og H9 i samarbejde med Beo Play.

“Beoplay E8 er den perfekte følgesvend for alle, der ikke ønsker at handle med lyd og design for ægte trådløs frihed. Det er designet til at sidde smukt i dit øre som en diskret og stilfuld teknologierklæring og kommer med en lyd, der er fyldig og præcis i sin lydoplevelse, “siger CEO for Beo Play John Mollanger.

Stænk og støvresistent Beoplay E8 er designet til en ubesværet lytteoplevelse undervejs. Du skal blot tage øretelefonerne ud af den premium læder ladetaske, tryk på den aluminiumsskårne touch-grænseflade, og du er indstillet til at lytte til musik, skifte mellem numre, tage opkald og aktivere gennemsigtighedstilstand og stemmekommandoer. Med alt, der styres af det intuitive touch-interface på øretelefonerne, behøver du ikke at tage din smartphone ud af lommen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.